Steunzolen

U bent bij Ortho Design aan het juiste adres voor alle soorten:

– Steunzolen
– Correctiezolen
– Therapiezolen
– Sportzolen

Ortho Design maakt deze op maat voor volwassenen en kinderen. Bij sportzolen kunt u denken aan zolen voor: fitness, golf, hardlopen, tennis, skeeleren, schaatsen, voetballen, snowboarden en zaalsporten.

Verwijzing

Een verwijzing (van een huisarts, fysiotherapeut of medisch specialist) is niet nodig. U kunt op eigen initiatief een afspraak met ons maken.

Aanmeten

Wij leggen nauwkeurig de maten van uw voeten vast met behulp van blauwdruk en/of een schuimafdruk, digitale scan, statische of dynamische afdruk.

Kosten

Kinderen t/m 15 jaar € 185,-
Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen €220.-
Dit is een all-in prijs. Dat wil zeggen: in de prijs zijn inbegrepen: het intakegesprek, het aanmeten, vervaardigen en afleveren van de zolen en een controle afspraak. Er komen geen kosten bij.

Bij aflevering dient het totale bedrag te worden voldaan.

Vergoeding

Door de meeste zorgverzekeraars worden steunzolen 1 keer per jaar geheel of gedeeltelijk vergoed. U krijgt bij het afrekenen een factuur van ons. Met deze factuur regelt u zelf de vergoeding met uw zorgverzekeraar. Of u in aanmerking komt voor vergoeding hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar en of u aanvullend verzekerd bent. Klik hier voor meer informatie.

Levertijd

De levertijd bedraagt ca. 2 weken.

Garantie

U heeft 3 maanden garantie op de pasvorm, technische uitvoering en gebruikte materialen. Mits u de aanwijzingen volgt zoals die in de onderhoudsadviesfolder staan vermeld. Verminderde pasvorm valt niet onder de garantieregeling, wanneer die het gevolg is van medische oorzaken en/of anatomische wijzigingen.

Kwalitatief goede schoenen

De praktijk wijst uit dat kwalitatief goede schoenen in combinatie met steunzolen het lopen duidelijk verbetert. Daarom geeft Ortho Design ook, geheel gratis en vrijblijvend, schoenadvies.

Openingstijden

Ma 08:30 – 17:00
Di   08:30 – 17:00
Wo 08:30 – 17:00
Do  08:30 – 17:00
Vr   08:30 – 17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten