Ortho Design is een dynamisch bedrijf op gebied van orthopedische schoentechnische voorzieningen. De klant staat bij ons centraal. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Bij Ortho Design kunt u terecht voor:
– Steunzolen en sportzolen
– Orthopedische schoenen
– Semi-orthopedische schoenen
– Voorlopige orthopedische schoenen
– Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen
– Verbandschoenen

Voor een afspraak met Ortho Design kunt u terecht in Lelystad, Almere en Zwolle.

Ortho Design is een erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen volgens de regeling van de SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen). De SEMH is een onafhankelijke organisatie die, in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een erkend leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de leveranciers aan deze eis voldoen. 

Wij werken o.a. samen met: Orthoparc Lelystad, Podozorg Lelystad, Podozorg Almere, Topfit fysiotherapie Lelystad en Klatte Pijncoaching Zwolle.

Ortho Design streeft naar maximale kwaliteit van haar producten en diensten. Toch kan het voorkomen dat u als klant over onze producten of diensten niet tevreden bent. In dat geval kunt u dit aan Ortho Design kenbaar maken. Ortho Design zal samen met u zoeken naar een mogelijke oplossing voor uw ongenoegen. Voor de klachtenprocedure, klik hier.

Openingstijden

Ma 08:30 – 17:00
Di   08:30 – 17:00
Wo 08:30 – 17:00
Do  08:30 – 17:00
Vr   08:30 – 17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten