Ortho Design levert  Neskrid

veiligheidsschoenen.

Voor veel werkzaamheden zijn veiligheidsschoenen noodzakelijk. Uit onderzoek blijkt dat bij een groot aantal werknemers de standaard veiligheidsschoenen niet goed passen. In meer of mindere mate hebben deze werknemers voetproblemen, wat tot rugklachten, nekklachten en hoofdpijn kan leiden. Vaak is een kleine aanpassing van of in de schoen al genoeg, maar soms zijn speciale (semi-)orthopedische werkschoenen een betere oplossing.

De productiewijze van Neskrid is zodanig opgezet dat vrijwel elke orthopedische veiligheidsschoen vervaardigd kan worden en natuurlijk met behoud van alle geldende normen. Met dit unieke concept is Ortho Design in staat een orthopedische veiligheidsschoen te leveren.
Bij een samenwerking met Neskrid op het gebied van orthopedische en speciaal aangepaste schoenen zijn er een viertal mogelijkheden waarop dat mogelijk is:

Veiligheidsschoen-componenten

Gebruikmaken van de verschillende losse veiligheidsschoen-componenten waardoor de orhopedisch schoentechnicus zelf aanpassingen aan de schoen kan verrichten.

Veiligheidsschoen op basis van cliëntspecifieke leest

Neskrid produceert een op maat gemaakte veiligheidsschoen, op basis van een door de orthopedisch schoentechnicus vervaardigde cliëntspecifieke leest.

Semi-orthopedische veiligheidsschoenen

De orthopedisch schoentechnicus kan gebruikmaken van diverse standaard semi-orthopedische veiligheidsschoenen met een verdiepte leest en orthopedische stalen neus, waardoor meer ruimte in de schoen is voor de noodzakelijke aanpassingen.

Standaard veiligheidsschoenen 

Natuurlijk kan ook gebruik worden gemaakt van het standaard veiligheidsschoenen programma met eventueel wat kleinere aanpassingen, zoals zoolverstijving, afwikkelingen, zoolwiggen, schoringen, hak- en zoolverhogingen.

Inmiddels heeft de samenwerking tussen Neskrid en orthopedisch schoentechnici bewezen zeer doeltreffend te zijn. Nog beter kan worden ingespeeld op zowel de medische- als beroepsspecifieke behoeften van de cliënt. Dat alles binnen de geldende regelgevingen voor veiligheidsschoenen, zowel vanuit de zorgsector en werknemersverzekeringen, als vanuit veiligheidsperspectief. Het beste van twee werelden dus!

Openingstijden

Ma 08:30 – 17:00
Di 08:30 – 17:00
Wo 08:30 – 17:00
Do 08:30 – 17:00
Vr 08:30 – 17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten